Hyvät Välimeren alueen suomalaiset! 

Tämä on Välimeren alueen tiedotusblogi.

Sain tehtäväkseni rakentaa blogin Ulkosuomalaisparlamentin (USP) Välimeren alueen käyttöön. Odotan alueen suomalaisilta aktiivista osallistumista tämän blogin sisällön kokoamiseen.  Voitte lähettää sivulla julkaistavaksi  Ulkosuomalaisparlamentin seuraavaan istuntoon tarkoitettuja 

aloitteita, ehdotuksia, yhteisöjen tiedotuksia, ilmoituksia, mielipiteen ilmaisuja ym. Kuitenkin aina asialinjalla pysytellen. Myös ulkosuomalaisparlamenttiin liittyvät valokuvat ovat tervetulleita.
Toimittakaa viestinne allekirjoittaneelle sähköpostiosoitteeseen [email protected], niin saamme tämän blogin toimimaan.

Elokuisin terveisin
Ritva Viertola-Cavallari

P.S.  Sivut on siis rakennettu blogin muotoon. Se on helppokäyttöinen ja nykyään hyvin suosittu tapa tiedottaa, koska blogin sivuille voi helposti lisätä kirjoituksia tietämättä juuri mitään kotisivujen rakentamisesta ja ylläpidosta. 

Blogeissa on sekin hyvä puoli, että itsekukin lukija voi jättää kulloinkin lukemansa artikkelin yhteyteen oman kommenttinsa, ja lukea myös muiden tekemiä kommentteja, klikkaamalla tekstin alla olevia palkkeja.  

Vuodatus-blogin olen valinnut, koska se on suomalainen. Ja mehän  tietysti      suosimme suomalaista. Ja sitä paitsi nimikin on hauska.

(RVC)